Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ν.Μουδανιά: 3η Γενική Έκθεση Ν.Προποντίδας PROPONTIS EXPO

Επίσημα εγκαίνια της 3ης Γενικής Έκθεσης Νέας Προποντίδας PROPONTIS EXPO πραγματοποιήθηκαν στην παραλία των Νέων Μουδανιών, που διοργανώνει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Προποντίδας, το Σύλλογο Εμπόρων & Επαγγελματιών Νέων Μουδανιών και τον Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού Νέας Προποντίδας, με στόχο να αναδειχθούν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες των επαγγελματιών της περιοχής και να στηριχθεί η τοπική οικονομία.


Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους, ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γιώργος, ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς, ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ Απόστολος Πάνας, εκπρόσωποι Επιμελητηρίων και Φορέων της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Ο περιφερειάρχης, Απ. Τζιτζικώστας στο χαιρετισμό που απηύθυνε αναφέρθηκε στα πολλά και σημαντικά έργα που έχουν γίνει στα Νέα Μουδανιά, αλλά και στη σημασία που έχει η Χαλκιδική για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιάννης Κουφίδης, αναφέρθηκε στην σημασία των συνεργειών και στις προσπάθειες που καταβάλει το Επιμελητήριο για τη στήριξη με κάθε μέσο της τοπικής οικονομίας για την περιοχή.

Χαιρετισμούς απηύθυναν, ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γιώργος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής και Πρόεδρος ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσιος, ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ Απόστολος Πάνας, ο ΓΓ. ΕΕΘ Κλεόβουλος Θεοτόκης, ο Γιώργος Φιλιππίδης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και η Φανή Μπλιούμη, Πρόεδρος του Τμήματος Επαγγελματιών του ΕΕΘ.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα