Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

Ε Ελλάδα

Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης καταγγέλει την εργοδοσία της LIDL Hellas

Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι αστυνομικοί έλεγχοι ζητεί η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης και καταγγέλει την εργοδοσία της LIDL Hellas για "τρομοκρατία".

Στην ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρονται τα εξής:


"Καταγγέλλουμε την απόφαση της εργοδοσίας της LIDL HELLAS, όπου την Κυριακή 18 /12/ 22 το βράδυ στη λήξη της απογευματινής βάρδιας των εργαζομένων, προχώρησε με την παρουσία και τη συμβολή δυνάμεων της ασφάλειας σε σωματικό έλεγχο και έλεγχο αυτοκινήτων συναδέλφων στο χώρο δουλειάς στο πάρκινγκ στις αποθήκες της εταιρείας στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου.
Καμία αιτιολογία περί κλοπής δεν μπορεί να δικαιολογήσει μια τέτοια κίνηση που και άκαρπη αποδείχθηκε, αλλά και καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας μέσα στους συναδέλφους. Καμία δικαιολογία περί απογραφής δεν μπορεί να δικαιολογήσει σωματικό και περιουσιακό έλεγχο με το «έτσι θέλω» παρουσία αστυνομίας μέσα στο χώρο δουλειάς! ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

Απαιτούμε από την εργοδοσία της LIDL εδώ και τώρα:
• Να σταματήσουν οι αστυνομικοί έλεγχοι στους συναδέλφους εργαζόμενους!
• Να σταματήσει να καλλιεργεί με τον τρόπο αυτό κλίμα τρομοκρατίας μέσα στο χώρο δουλειάς!

Υ.Γ. Η εργοδοσία ας δώσει καμιά αύξηση στους συναδέλφους που παλεύουν να τα βγάλουν πέρα από την τεράστια κερδοφορία της και ας αφήσει χριστουγεννιάτικα το κλίμα τρομοκρατίας που θέλει να καλλιεργήσει".

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα