Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αλλάζουμε #mazi

Γράφουν: * Δήμητρα Βαγγελή – Διπλ/χος Μηχανικος Περιβάλλοντος MSc -
                * Γιάννης Μυταυτσή – Φιλόλογος & Μέλος Ν.Ε. Χαλκιδικής Κινήματος Αλλαγής


   Στην πιο κρίσιμη στιγμή της μακρόχρονης πορείας του κινήματος καλούμαστε να αποφασίσουμε για το μέλλον του. Είναι κοινώς αποδεκτό πως η αλλαγή και η νέα πορεία για την παράταξη αποτελούν μονόδρομο. Η παρακμή, η στασιμότητα και η εσωστρέφεια πρέπει να αντικατασταθούν από την ελπίδα και την εξωστρέφεια.


   Το γενικότερο άνοιγμα στην κοινωνία και η σιγουριά πως η κοινωνική δημοκρατία θα βρει επιτέλους τη θέση της στην Ελλάδα συναντώνται στο πρόσωπο του ευρωβουλευτή μας Νίκου Ανδρουλάκη. Ένας νέος άνθρωπος με όραμα και ήθος, πιστός στις αρχές της σοσιαλδημοκρατίας, μακριά από «τζάκια» και συμφέροντα θα δώσει νέα πνοή στην παράταξη ανεβάζοντας τη ξανά στη θέση που της αξίζει. Άλλωστε ήρθε η ώρα η χώρα να πιστέψει στη νέα γενιά, αφήνοντας πίσω απαρχαιωμένες ιδέες και αντιλήψεις και να οδηγηθούμε σε ένα μέλλον με απόλυτη διαφάνεια, δικαιοσύνη και αξιοκρατία.


   Στα δύσκολα ήταν παρών, από τους λίγους που στήριξαν την παράταξη τους χαλεπούς καιρούς της εσωστρέφειας. Δεν την εγκατέλειψε ποτέ. Δεν αναζήτησε ποτέ αποκούμπι και δεν δημιούργησε άλλα σχήματα πολεμώντας το ίδιο του το «σπίτι». Στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, πιστός στις αρχές με τις οποίες γαλουχήθηκε, ένας αληθινός δημοκράτης και ευρωπαϊστής, μένοντας στην πρώτη γραμμή να πολεμήσει για το κίνημα και τους ανθρώπους του.


   Η πορεία του τα τελευταία επτά χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο και η μεγάλη δουλειά που επιτελεί του δίνουν το χαρακτήρα ενός υπεύθυνου και σοβαρού Ευρωπαίου πολιτικού. Δεν είναι τυχαίο που ήταν εκείνος που εισηγήθηκε και πέτυχε τον ενισχυμένο Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας, το γνωστό rescEU. Πρόσθετα οι άριστες σχέσεις του με όλους τους σοσιαλδημοκράτες της Ευρώπης δίνουν ανάσα ελπίδας στον κατακερματισμένο δημοκρατικό χώρο. Είναι εκείνος που μπορεί να ενώσει όλους τους προοδευτικούς πολίτες της χώρας, οι οποίοι διψούν για ένα κόμμα δυνατό, ανανεωμένο και ισχυρό.


   Κάποιοι θα πουν πως η περίπτωση του Νίκου Ανδρουλάκη είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή, κι όμως αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτό θα το δούμε να γίνεται πράξη στις 5 και στις 12 του Δεκέμβρη, όλοι ενωμένοι, όλοι #μαζί.


   Ας στηρίξουμε λοιπόν τον Νίκο Ανδρουλάκη για την αληθινή αλλαγή, για την αληθινή φυγή προς τα εμπρός.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα