Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021

Α Αθλητικά

Με επιτυχία ο 5ος λαϊκός αγώνας δρόμου 'Αντώνης Παπαδημητρίου'

Με τη συμμετοχή 120 αθλητών κι αθλητριών όλων των ηλικιών διεξήχθη ο 5ος λαϊκός αγώνας δρόμου «Αντώνης Παπαδημητρίου» στην Ορμύλια.


Στις 18:30 του Σαββάτου δόθηκε η εκκίνηση για τον αγώνα του ενός (1) χιλιομέτρου όπου συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες έως 12 ετών, ενώ στις 19:00 δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα των πέντε (5) χιλιομέτρων για τους αθλητές άνω των 12 ετών. Η εκκίνηση και ο τερματισμός έγιναν από την είσοδο του ξωκλησιού των Αγίων Αποστόλων. Ο αγώνας πραγματοποιείται προς τιμήν του Ορμυλιώτη μαραθωνοδρόμου Αντώνη Παπαδημητρίου, στο πλαίσιο του Πανηγυριού των Αγίων Αποστόλων.Ο αγώνας, διοργανώθηκε από τους συλλόγους «ΑΣ Δόξα Ορμύλιας» και «Κυνηγετικός Σύλλογος Ορμύλιας», με τη συμβολή του « ΠΣ Σερμύλη Ορμύλια χαλκιδικής» , καθώς και αρκετών ακόμα εθελοντών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η βουλευτής Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα, οι δημοτικοί συμβούλοι, Παναγιώτης Δήμητσας και Άννα Καμαργιώτου και ο προέδρος της Κοινότητας Ορμύλιας, Μάκης Τσινάς.

φωτο: Minos Apostolopoulos

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα