Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Κ.Σγουρής: Δεν συμμετέχουμε στις εκλογές 'φιάσκο' της ΕΠΣ Χαλκιδικής

Με μια "αιχμηρή" ανακοίνωση η παράτξη "Πρώτα το ποδόσφαιρό της Χαλκιδικής" με επικεφαλής τον Κώστα Σγουρή έκανε γνωστό ότι δεν θα καταθέσει υποψηφιότητες γιατί διαμαρτύρεται έντονα για την απόφαση της Γ.Γ.Α να έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στις εκλογές της ΕΠΣΧαλκιδικής μονον 10 σωματεια...

Η πρωτόγνωρη αυτή απόφαση αποκλείει τη συμμετοχή του 75% περίπου των ενεργών σωματείων του νόμου Χαλκιδικής!

 

Η ανακοίνωση της παράταξης αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Πρόκειται για μια απόφαση  που για ασήμαντα στοιχεία και παραλήψεις αφαιρεί το δικαίωμα ιστορικών σωματείων του νόμου να συμμετέχουν και να επιλέξουν.

Μια απόφαση  που καθιστά την όποια διοίκηση επιλεγεί ανίσχυρη αφού θα είναι μια διοίκηση μειοψηφίας.

Και επίσης μια απόφαση που υποβαθμίζει και εξευτελίζει τους υποψήφιους κάνοντας τους ''γυρολόγους" εμφανίζοντας τους ξαφνικά να ειναι μέλη σωματείων  που δεν γνωρίζουν ούτε σε ποια κατηγορία αγωνίζεται η ομαδα, ούτε καν ποιος είναι ο πρόεδρος.

Η διοίκηση της Ένωσης ταυτίζεται με αυτή την απόφαση της ΓΓΑ και του υπουργού προχωρώντας σε εκλογές, ταυτίζεται με τον αποκλεισμό και το δικαίωμα των μελών της να έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου, επιλέγει να είναι διοίκηση μειοψηφίας.

Καλή επιτυχία!!!

Η απόφαση μας να συμμετέχουμε στις εκλογές είχε γνώμονα την προσπάθεια να βοηθήσουμε να αλλάξουν πράγματα  στο ποδόσφαιρο του νόμου  και όχι η εκλογή μας με οποιονδήποτε τρόπο.

Ευχαριστούμε όλους που μας άκουσαν.

Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται....

Υπαρχουν οι ομάδες μας, που είμαστε πραγματικά μέλη, υπάρχουν πολλοί που θέλουν ένα διαφορετικό  ποδόσφαιρο, αλλά πάνω από όλα υπάρχει  ''το ποδόσφαιρο που αγαπάμε".

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα