Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Νικητής ο Αετός στο ντέρμπι της Χαλκιδικής απέναντι στην Καλλικράτεια

Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής, νικητής αναδείχτηκε ο Αετός Βαρβάρας στο ντέρμπι της Χαλκιδικής απέναντι στην ομάδα της Καλλικρατειας με σκορ 2-1.


Η ομάδα της Βαρβάρας ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι με πίεση ψηλά και σκόραρε μόλις στο 12ο λεπτο μετά από κλέψιμο του Κωτάκη, σέρβιρε στον Κεχαγιά, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από θέση τετ α τετ. Στη συνέχεια ο Αετός είχε δύο ευκαιρίες να πετύχει 2ο τέρμα αλλά πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0.


Στο 2ο ημίχρονο η Καλλικράτεια ήταν που πήρε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι στο 70ο λεπτό, κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 60'. Ο Αετός σε ένα κόρνερ που εκτέλεσε ο Κεχαγιάς στο 82', ο νεαρός Παπαγεωργίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 που ήταν και τελικό σκορ του αγώνα!


Ο Αετός από την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος τον Απρίλιο έχει παίξει 4 αγώνες στην έδρα του και έχει 3 νίκες και μία ισοπαλία ,κατι που δείχνει ότι έχει πολύ δυνατή έδρα και το αποδεικνύει σε όλα τα παιχνίδια!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα