Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Χωράφι κατάντησε το γήπεδο Σημάντρων - Ευθύνες στο Δήμο επιρρίπτει ο ΑΟ

Λίγο καιρό πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ερασιτεχνικών ομάδων της Χαλκιδικής το γήπεδο το Σημάντρων θυμίζει παρατημένο χωράφι...

Η διοίκηση του ΑΟ Σημάντρων με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για ένα γήπεδο πατατημένο, με απαρχαιομένο σύστημα ποτίσματος και εν τέλει για υποσχέσεις που έδωσε η δημοτική αρχή Ν. Προποντίδας και δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.

 

Ο ΑΟ Σημάντρων αναφέρει:

"...Το γήπεδο μας πλέον εκπέμπει SOS, καθώς καμμένο, ξεραμένο, με ένα σύστημά ποτίσματος "αρχαιολογικό" και σε μια κατάσταση που δεν θυμίζει σε τίποτα αθλητικό γήπεδο. Καλούμαστε να κάνουμε το χωράφι γήπεδο, διότι ο Δήμος Ν. Προποντηδας έμεινε στα λόγια και τελικά μετά από αρκετό καιρό κοροϊδίας, όπως φάνηκε, και υποσχέσεων, όλα πέσαν στο κενό...
Δεν ζητήσαμε καμία χάρη και ούτε ζητάμε!
Οταν μιλάμε για ένα χωριό, το οποίο είναι κεφαλοχώρι και έχει την ομάδα πρωταγωνιστρια με πολλούς τίτλους στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, έχει ακαδημίες και είναι από τις πιο παλιές ομάδες τις Χαλκιδικης, δεν είναι αυτή η αντιμετώπιση που θα περιμέναμε από τον Δήμο Ν Προποντηδας.
Πλέον οι διοίκηση του ΑΟΣ ξεκινάει άμεσα τον γολγοθά της για να γίνει και πάλι το γηπεδο μας στολίδι όσο αυτό μπορεί να γίνει..."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα