Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Α Αθλητικά

Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Π.Ο. Τρίγλιας

Με την παρουσία πολλών φίλων, πρώην παραγόντων της ομάδας αλλά και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας.

 

Στο πρώτο μέρος που αφορούσε τον απολογισμό της απερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ο μεγαλομέτοχος, Στράτος Ευγενίου τόνισε ότι η διοίκηση αντεπεξήλθε με επιτυχία στο οικονομικό σκέλος, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ενώ στο ίδιο κομμάτι, με περισσότερες όμως λεπτομέρειες αναφέρθηκε και ο Γενικός Αρχηγός Κώστας Σγουρής.

 

Ως προς την επόμενη μέρα όμως, ειδικά στην περίπτωση που η ομάδα της Τρίγλιας αγωνιστεί στη νέα Super League 2, υπάρχει προβληματισμός, αφού το οικονομικό βάρος σηκώνει μόνος του ο Στράτος Ευγενίου, ενώ και το οργανωτικό μόνο ένα - δυο άτομα. Εφόσον οριστικοποιηθεί η άνοδος στη νέα δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, οι απαιτήσεις σαφώς και θα μεγαλώσουν, οπότε ο κ. Ευγενίου απηύθυνε κάλεσμα προς στον κόσμο της Τρίγλιας, αλλά και προς τους θεσμικούς φορείς της περιοχής έτσι ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια αυτή, η οποία προβάλλει την Τριγλια, τον Δήμο Νέας Προποντίδας, αλλά και όλη την Χαλκιδική, σε κάθε γωνιά της χώρας μας.

 

Όπως τόνισε ο ίδιος, το διοικητικό σχήμα θα πρέπει να πλαισιωθει με επιπλέον νέα πρόσωπα, τα οποία θα πρέπει να έχουν συγκεκριμένους ρόλους, που θα αφορούν και την προσπάθεια εξεύρεσης πρόσθετων οικονομικών πόρων, αφού δεν γίνεται να "ματώνει" μόνο ένας, αλλά και την βοήθεια στο οργανωτικό κομμάτι. 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα