Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Διακρίσεις των αθλητών του "Α.Σ Κένταυρος" Ν. Καλλικράτειας

Για ακόμη μία φορά ψηλά στις επιδόσεις οι αθλητές του "Α.Σ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ", τα παιδιά του Γιώργου Μποτσαρίωβ, που τίποτα δεν τους σταματά στον δρόμο για την κορυφή.

 

Εντυπωσίασαν στους αγώνες «Κώστας Σπανίδης» ο Οδυσσέας Μουζενίδης, ο Τάσος Λατιφλάρι, η Ελίνα Τζένγκο και η Αναστασία Ντραγκαμίροβα. Ο Οδυσσέας κατετάγη πρώτος στη σφαιροβολία και ο Τάσος δεύτερος, ενώ τα κορίτσια βελτίωσαν τις επιδόσεις τους δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.

 

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια για ακόμη μία φορά σε αυτά τα παιδιά και στον προπονητή τους. Δεν θα κουραστούμε να τα συγχαίρουμε, όπως αυτά δεν κουράζονται να μας κάνουν περήφανους. Γνωρίζουμε τις δύσκολες συνθήκες, που μάχονται και αναγνωρίζουμε το δίκαιο αίτημα για βελτίωση των προπονητικών τους εγκαταστάσεων.

 

Την Πέμπτη για ακόμη μία φορά είχα για το θέμα συνάντηση στην Αθήνα με τον Στ. Τσούλο, Διευθυντή του Γραφείου του Υφυπουργού Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη, παρουσία του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας. Συζητήθηκε εκτενώς το θέμα και υπήρξε δέσμευση ότι θα δοθεί άμεσα μία απάντηση στο αίτημα για χρηματοδότηση του έργου.

 

Δεσμεύομαι ότι δεν θα σταματήσω ποτέ να το διεκδικώ μέχρι να το πετύχω κι εύχομαι να έχω γρήγορα τα καλά νέα. Το αξίζετε!» δήλωσε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

photo: stivoz.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα