Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Χρ. Νεοφώτιστος: "Ο τελικός θα μπορούσε να γίνει άνετα"

H ΕΠΣ Χαλκιδικής σε συνεδρίασή της την περασμένη Δευτέρα πραγματοποίησε κλήρωση -σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της Ε.Π.Ο.- από την οποία αναδείχθηκε η ομάδα «Όλυνθος Ολύνθου» ως εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής στο Κύπελλο Ελλάδος.

 

Ο προπονητής της Ολύνθου, Χρήστος Νεοφώτιστος μιλώντας στο halkidikinews.gr υποστήριξε ότι ο τελικός θα μπορούσε να είχε διεξαχθεί.

"Για μας δεν σημαίνει τίποτα το ότι κληρωθήκαμε να εκπροσωπήσουμε την Χαλκιδική στο κύπελλο ερασιτεχνών από την στιγμή που δεν παίχτηκε ο τελικός. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να φτάσουμε στον τελικό και θέλαμε πολύ να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι ο τελικός θα μπορούσε άνετα να γίνει ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες" ανέφερε ο κ. Νεοφώτιστος.

Κληθείς να σχολιάσει πως βλέπει το πρωτάθλημα της νέας χρονιάς, ο κ. Νεοφώτιστος δεν είναι αισιόδοξος. "Όσον αφορά το πρωτάθλημα της νέας χρονιάς πιστεύω ότι θα είναι χειρότερο από τις προηγούμενες χρονιές, όπως δυστυχώς συμβαίνει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια. Η πτώση είναι συνεχής και κάθε χρόνο είναι χειρότερα".

του Θ. Δούκα


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα