Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Πάνω από 1.350 άνθρωποι συμμετείχαν στο «Γίνε Specialistas»

Εντυπωσιακή ήταν οι συμμετοχή του κόσμου από τα Νέα Μουδανιά και την υπόλοιπη Χαλκιδική στον 2ο Αγώνα Δρόμου Ν. Προποντίδας «Γίνε Specialistas»!

Το πρωί της Κυριακής η πόλη των Ν. Μουδανιών, επλημμύρισε με κόσμο που ήρθε να συμμετέχει στο «Γίνε Specialistas» που διοργάνωσαν ο Δήμος Νέας Προποντίδας και το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Νέας Προποντίδας, με σκοπό την αποδυνάμωση των στερεοτύπων και την αποδοχή του διαφορετικού.

Ο δήμαρχος Ν.Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες, τους διοργανωτές, τους εθελοντές και του χορηγούς και τόνισε ότι ο Δήμος Ν. Προποντίδας θα συνεχίζει το έργο του, στηρίζοντας τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτής Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα και Απόστολος Πάνας, η περιφερειακή σύμβουλος, Μέλα Κυριακίδου και ο Πρόεδρος της ΠΟΞ, Γρηγόρης Τάσιος.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις συμμετοχές στη φετινή διοργάνωση θα διατεθούν στο Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Νέας Προποντίδας για την προμήθεια εξειδικευμένου εξοπλισμού, προσαρμοσμένου στις ιδιαίτερες εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών.

Κύπελλα απονεμήθηκαν στους 3 πρώτους άνδρες:
1ος Μπλιουκάς Νίκος, 2ος Παγίδας Παράσχος και 3ος Παπαγεωργίου Χρήστος. Αντίστοιχα στις γυναίκες: 1η η κα Τσίγγανου, 2η η κα Στεφάνου και 3η η κα Ελευθερίου.
Στους πρώτους δόθηκε πέρα από το κύπελλο και ως δώρο μία τηλεόραση, προσφορά των καταστημάτων ΤΖΗΡΙΝΗ.

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα