Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Διακρίσεις αθλητών του ΑΣ Άτλας της Νέας Τρίγλιας στο πρωτάθλημα TAEKWONDO

Διακρίσεις κατέκτησαν οι αθλήτριες του ΑΣ ΑΤΛΑΣ Ν. Τρίγλιας, Μήτσου Άννα και Μήτσου Ασπασία, για τις επιτυχίες τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα TAEKWONDO ITF, που πραγματοποιήθηκε 24-26 Φεβρουαρίου 2023 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.


• Η Μήτσου Άννα κατέκτησε:
-Ασημένιο μετάλλιο στην μάχη γυναικών έως 52 kg. Η κατηγορία στην οποία αγωνίστηκε η αθλήτρια ήταν η πιο δύσκολη και πολυπληθέστερη κατηγορία γυναικών του πρωταθλήματος.
-Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία TUL 4 DAN γυναικών. Η κατηγορία αυτή είναι η ανώτερη κατηγορία του αθλήματος των TUL.
Με τις επιτυχίες της κατάφερε να γίνει μέλος της Εθνικής Ομάδας TAEKWONDO ITF και θα αγωνιστεί με τα ελληνικά χρώματα εκπροσωπώντας την χώρα μας για έκτη συνεχή φορά στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα TAEKWONDO ITF που θα πραγματοποιηθεί 17-24 Απριλίου 2023 στην πόλη Jesolo της Ιταλίας. Είναι ήδη 4 φορές Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό του 2023.

• Η Μήτσου Ασπασία κατέκτησε:
Το χάλκινο μετάλλιο στις εναέριες τεχνικές γυναικών (κατηγορία με 20 συμμετοχές). Η αθλήτρια Μήτσου Ασπασία έχει καταφέρει να γίνει μέλος της Εθνικής Ομάδας της χώρας μας ήδη 5 φορές, από το 2019 έως το 2022, και είναι ήδη 5 φορές Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια.

Ο δήμαρχος Ν.Προποντίδας συνεχάρη τις αθλήτριες: "Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην συγχαρώ τον προπονητή master Πιπερίδη Αναστάσιο (κάτοχο 8DAN) για τις σπουδαίες επιτυχίες των αθλητριών του.
Συνεχίστε να αγωνίζεστε, συνεχίστε να μας κάνετε υπερήφανους! Καλή επιτυχία!".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα