Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Ιστορική άνοδος της Χανιώτης στη Γ' Εθνική

Μέρα γιορτής για όλη την Κασσάνδρα αποτέλεσε η άνοδος της ομάδας της Χανιώτης στη Γ' Εθνική μετά τον αγώνα της στη Μελίτη Φλώρινας.

Ο Α. Ο. Χανιώτης να πετυχαίνει μια ιστορική νίκη - άνοδο στην Γ' Εθνική, με 1-4 επί του τοπικού Μελιτέα!

Σκόρερς της ομάδας του Γιώργου Καδόπουλου ήταν οι Σκέμπι στο 37' και το 43', Παχούμης στο 83' και Αλέξης στο 90', ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει προσωρινά σε 1-2 με τον Λαζαρίδη στο 78'.

Τη νέα περίοδο, 2022-23, τα Τσακάλια, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, θα εκπροσωπήσουν την Χαλκιδική και πάλι στην Γ' Εθνική των τεσσάρων πλέον ομίλων πανελλαδικά, μετά από έναν χρόνο απουσίας του νομού μας από τις Εθνικές Κατηγορίες.
Τη θέση του Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ στην Α1 της ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ θα πάρει ο Διγενής Λακκώματος που ανέρχεται στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΧ, ενώ τη θέση του Διγενή θα πάρει η ομάδα της Ουρανούπολης που ανέρχεται στην Α΄ κατηγ. της Χαλκιδικής.

Η δήμαρχος Κασσάνδρας σε δήλωσή της ανέφερε:

"Θρίαμβος ιστορική η άνοδος του Α.Ο Χανιώτης,στη Γ΄εθνική. Μια προσπάθεια που στέφθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο,όλη η Κασσάνδρα νιώθει υπερήφανη. Η Δημοτική αρχή θα σταθεί αρωγός στη προσπάθεια της ομάδας. Πολλά συγχαρητήρια και πάλι".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα