Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Η θεατρική παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο» στο Φεστιβάλ Θάλασσας

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το βράδυ του Σάββατου 24/7/2021, η μουσικο-θεατρική παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο» του Άκη Δήμου, που παρουσιάστηκε στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θάλασσας.

Ένα εξαιρετικό επιτελείο συντελεστών κι ένας δυνατός θίασος πρωταγωνιστών ζωντάνεψαν την ιστορία των Ρωμιών της Κωνσταντινούπολης στα μισά του περασμένου αιώνα, ανακαλώντας έτσι μνήμες με σημείο αναφοράς τις μουσικές και τα τραγούδια μιας ολόκληρης εποχής. Οικογενειακά δράματα και πολιτικά παιχνίδια, μυστικά και ψέματα, αντιπαλότητες και χωρισμοί, έρωτες και φιλοδοξίες, γέλια και δάκρυα, σε μια μουσικο-θεατρική παράσταση για τις ανοιχτές πληγές της Πόλης και των ανθρώπων της.

Το Φεστιβάλ Θάλασσας, συνεχίζεται την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 με την παιδική θεατρική παράσταση «Ο Μάγος του Οζ», της Παιδικής Σκηνής του Γιάννη Χριστόπουλου. Ένα απ’ τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ, μία φανταστική μοναδική ιστορία που διδάσκει σε όλους μας τη σημασία της φιλίας, του σπιτιού και της οικογένειας!

Διευκρινίζεται ότι για την είσοδο στο Φεστιβάλ Θάλασσας:
Δεν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού.
Δεν απαιτείται να υποδειχθεί κάποιου είδους τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΣΑΣ‼


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα