Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Έναρξη του Φεστιβάλ Θάλασσας 2021

Την επίσημη έναρξή του κήρυξε το “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2021” την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου μας Παναγιώτης Σαρόγλου καλωσόρισε το κοινό κι εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πραγματοποίηση του "ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑΛΑΣΣΑΣ" μετά από μία χρονιά απραξίας εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Δημάρχου Ν. Προποντίδας Μ. Καρρά, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν έλειψαν μόνο σε εσάς οι εκδηλώσεις αλλά και σε όλους εμάς, που τις διοργανώνουμε. Ο πολιτισμός σημαίνει πολλά για όλους μας και η κατάσταση που βιώσαμε σίγουρα δεν ήταν ευχάριστη”.  


Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμη οι Βουλευτές του νομού μας Κυριακή Μάλαμα και Απόστολος Πάνας, Δημοτικοί Σύμβουλοι και επίσημοι προσκεκλημένοι. Στην ανάγκη στήριξης του καλλιτεχνικού κόσμου, που επλήγη ιδιαίτερα από την πανδημία εστίασε η κα Μάλαμα, ενώ στον μεγάλο αγώνα της Αυτοδιοίκησης να στηρίξει τον πολιτισμό αναφέρθηκε κ. Πάνας εκφράζοντας παράλληλα τη χαρά του για την επιστροφή του “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑΛΑΣΣΑΣ”, που σημαίνει πολλά για τον Δήμο Ν. Προποντίδας.

Ακολούθησε συναυλία με τη χαρισματική ερμηνεύτρια Γλυκερία, η οποία διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της. Παρουσίασε ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης,  με γνωστά τραγούδια λαïκά – έντεχνα – παραδοσιακά, και όλες τις επιτυχίες της μαζί με την Dilec Koc πλαισιωμένη από τους νέους ταλαντούχους  τραγουδιστές Χάρη Μακρή και Χριστιάνα Γιαλιάτσου, και μία ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς.

 

Διευκρίνηση: Για την είσοδο στο "ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2021" δεν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τεστ για τον κορωνοϊό.
Απαιτείται ΑΠΛΑ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ κατά την είσοδο, έξοδο αλλά και παραμονή σε αυτό.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα