Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Eπιμορφωτική εκδήλωση για τη συμβολή της Χαλκιδικής στην Επανάσταση του 1821

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής, σε συνεργασία με το 1ο ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετέχοντας στον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, συνδιοργανώνουν επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα: «Τοπική Ιστορία: Η συμβολή της Χαλκιδικής στην Επανάσταση του 1821», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 από τις 18:00 έως τις 20:00.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως και στηρίζει τις ακόλουθες εκπαιδευτικές δράσεις, οι οποίες εξελίσσονται παράλληλα στη Χαλκιδική:

- Οι μαθητές της Χαλκιδικής ανακαλύπτουν τα ίχνη του '21 στον τόπο τους": Δράση που διοργανώθηκε από το 1ο ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας, στη Συντονίστρια ΕΕ Εκπαίδευσης για την Αειφορία, τις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκαπίδευσης Χαλκιδικής, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους και το ΚΠΕ Αρναίας.

- "Η Επανάσταση στη Χαλκιδική, Μάιος - Νοέμβριος 1821": Παγχαλκιδικός Μαθητικός Διαγωνισμός που προκηρύχθηκε από τον Παγχαλκιδικό Σύλλογο "Ο Αριστοτέλης".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα