Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Πρωτοβουλία του Γρ.Τάσιου για στήριξη των ΑΜΕΑ Χαλκιδικής, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού της ΠΚΜ

 Στα Άτομα με Αναπηρία Νομού Χαλκιδικής "Η ΑΓΑΠΗ" είναι αφιερωμένη η διαδικτυακή παράσταση που οργανώνει απόψε, Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020 στις 21:00,  το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου).  

Με πρωτοβουλία του Πολιτευτή ΝΔ Χαλκιδικής κ. Γρηγόρη Τάσιου, το  Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας θα παρουσιάσει σε live streaming μέσα από τη σελίδα του στο fb και μέσα από την πλατφόρμα του eStage.gr, το έργο του σπουδαίου Ισπανού συγγραφέα Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα “Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα” από το “Θέατρο του Άλλοτε”.   

 

«Αυτή η ημέρα γεννήθηκε για να μας υπενθυμίζει την ευθύνη που έχουμε όλοι μας, προσωπικά και συλλογικά, να κινητοποιούμαστε υπέρ των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, για αξιοπρέπεια και ευημερία. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η φροντίδα των ΑΜΕΑ, η απρόσκοπτη πρόσβασή τους στα κοινωνικά και δημόσια αγαθά και η ένταξή τους σε κάθε πτυχή της ζωής, οφείλει να είναι προτεραιότητα όλων, αίροντας κάθε εμπόδιο που οδηγεί στον αποκλεισμό τους», δήλωσε ο κ. Τάσιος.  

 

Παράλληλα, ευχαρίστησε δημόσια τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, την Πρόεδρο και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Κέντρου Πολιτισμού κα Άννα Μυκωνίου και το Μέλος του Δ.Σ. κα Τάνια Κιουμουρτζίδου για την ένθερμη υποστήριξή τους στο έργο του Συλλόγου Ατόμων – Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων των Ατόμων με Αναπηρία Νομού Χαλκιδικής “Η ΑΓΑΠΗ”.  

 

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1992 από μία ομάδα γονέων και Ατόμων με Αναπηρία που αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα στην καθημερινότητά τους, συσσωρευμένα από την περιθωριοποίηση και τον κοινωνικό ρατσισμό. Δεν επιδοτείται από πουθενά και στηρίζεται αποκλειστικά στην οικονομική υποστήριξη των μελών και των φίλων του, οι οποίοι καταθέτουν το περίσσευμα της αγάπης τους στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Συλλόγου.  

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ  

Εθνική Τράπεζα : 45329619972  

Τράπεζα Πειραιώς : 5276-050813-120  

ALPHA BANK : 728002002005925  

 

Πρόκειται για το 3ο live αυτής της ενότητας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, σε σκηνοθεσία Βαρβάρας Δουμανίδου, με τη συμμετοχή ταλαντούχων καλλιτεχνών.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα