Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Σεμινάρια σχεδίου από τον Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου

Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου  διοργανώνει σεμινάρια εκμάθησης σχεδίου. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου αλλά και ενήλικες που θέλουν να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο θέμα. Το μάθημα του σχεδίου αποσκοπεί στην εκμάθηση  της διαδικασίας  σχεδιασμού κάτοψης, τομής και όψης καθώς επίσης και στην εξοικείωση με τα όργανα σχεδίασης .

 

Τα σεμινάρια θα διεξάγονται στην αίθουσα του συλλόγου (περιοχή Κέντρου Νεότητας Πολυγύρου) , κάθε Τετάρτη στις 20:00 , με τον αρχιτέκτονα  Γιώργο Νικολακόπουλο και η παρακολούθησή τους είναι δωρεάν .

 

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα συγκεκριμένα σεμινάρια να παρευρεθούν  στην πρώτη συνάντηση την Τετάρτη  22 Μαρτίου 2017 , ώρα 20:00 , στην αίθουσα ΣΚΕΤΠ.

 

Πληροφορίες :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα