Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Το Άλσος Αριστοτέλη είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του

 Μετά την άρση των μέτρων, το Άλσος Αριστοτέλη είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του και έτσι από 15 Ιουνίου, πρώτη μέρα επανεκκίνησης, είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες.

 

Στο διάστημα του lockdown έγιναν οι απαραίτητες εργασίας καθαρισμού και καλλωπισμού του χώρου, ο οποίος λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα έχριζε άμεσης τακτοποίησης και έγιναν και αρκετές βελτιώσεις στον χώρο. Πλέον ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο χώρο θαυμάζοντας τόσο τα διαδραστικά όργανα που είναι τοποθετημένα στο χώρο όσο και την απαράμιλλη ομορφιά του τοπίου.



Ανακαλύψτε τους νόμους της Φυσικής μαζί με τα παιδιά σας μέσα από διαδραστικά παιχνίδια και επιτρέψτε στον εαυτό σας να ζήσει αυτό το πρωτόγνωρο ταξίδι στη γνώση και τη διασκέδαση. Θαυμάστε την ομορφιά της φύσης και αφήστε το βλέμμα να ταξιδέψει στο απέραντο γαλάζιο του κόλπου της Ιερισσού και προσπαθήστε να δείτε τους μοναχούς του Αγίου Όρους να περπατούν στα δάση του Άθωνα μέσα από τα τηλεσκόπια που τοποθετήσαμε στο Άλσος. Αφήστε την ηρεμία του τοπίου να γαληνέψει την ψυχή σας μέσα από το μαγευτικό ταξίδι στην πατρώα γη του Αριστοτέλη.

Το Άλσος Αριστοτέλη προσφέρει την ξεκούραση και την ασφάλεια που χρειαζόμαστε όλοι, καθώς στο χώρο τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και το προσωπικό είναι άριστα ενημερωμένο για τα υγειονομικά πρωτόκολλα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα