Παρασκευή, 01 Μαϊος 2026

Π Πολιτισμός

Η γιορτή οστράκων στον Ναυτικό Όμιλο Μουδανιών

O Ναυτικός Όμιλος Μουδανιών διοργάνωσε την Καθαρά Δευτέρα, όπως εξάλλου εδώ και πολλά χρόνια, την καθιερωμένη «γιορτή των οστράκων».

 

 Η γιορτή έγινε στον αύλειο χώρο του Ναυτικού Ομίλου στην περιοχή της μαρίνας των Ν.Μουδανιών με όστρακα, νηστίσιμα και θαλασσινά, που θα συνοδεύτηκαν από άφθονο τσίπουρο. Στην εκδήγλωση του ΝΟΜ βρέθηκε ακθι ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιώργος Βαγιωνάς, ο οποίος συνομίλησε με τα μέλη και τους φίλους του Ναυτικού Ομίλου και ευχ΄θηκε σε όλους καλή Σαρακοστή!

Πολλοί Μουδανιώτες και επισκέπτες λόγω και του αίθριου καιρού τίμησαν τη γιορτή με την παρουσία τους και πέρασαν όμορφα την Καθαρά Δευτέρα δοκιμάζοντας τις ιδιαίτερες γεύσεις που προσφέρει κάθε χρόνο ο Όμιλος. 

 

halkidikinews.gr


🎞️ Την προβολή του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η Χαλκιδική των Προσφύγων – Από τις φλόγες της μνήμης… στις ρίζες του αύριο» διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κασσανδρείας το Σάββατο 2 Μαΐου στις 20:30 στο Κλειστό Θέατρο Νέων Μουδανιών.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα