Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Διεθνής ημιμαραθώνιος και αγώνας δρόμου 5χλμ στην Κασσάνδρα

'Το Miraggio Thermal Spa Resort, με την υποστήριξη του Φούρνου Λεμονή, διοργανώνει τον διεθνή ημιμαραθώνιο και τον αγώνα δρόμου 5χλμ που θα διεξαχθούν στις 5 Οκτωβρίου στην χερσόνησο της Κασσάνδρας.

 

Η διαδρομή σχεδιάστηκε το Μάιο και δοκιμάστηκε από τους Anton Shipulin και Alexander Legkov, Ολυμπιονίκες. Η γραμμή εκκίνησης βρίσκεται στο ακρωτήριο Κάνιστρο. Θα ξεκινήσετε από την άκρη της χερσονήσου της Κασσάνδρας, ακολουθώντας την αγροτική διαδρομή που εξυπηρετεί τους αγρότες κατά τη διάρκεια της περιόδου συγκομιδής της ελιάς. 

Ελαιόδεντρα, θάμνοι και πεύκα θα είναι οι σύντροφοί σας σε όλη την πορεία. Πρόκειται για μια γραφική και ποικιλόμορφη διαδρομή το έδαφος της οποίας προκαλεί δέος ανεξάρτητα από την ικανότητα του καθενός στο τρέξιμο. Η απαλή κατηφόρα, οι εύκολες πεζοπορίες και η εκπληκτική θέα θα σας οδηγήσουν στη γραφική εκκλησία του Αγίου Νικολάου του 19ου αιώνα μπροστά στη θάλασσα στο Κανίστρο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το link: https://www.miraggio.gr/el/kassandra-run

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα