Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Γιορτή του Τραχανά στο Κασσανδρινό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή του Τραχανά στο Κασσανδρινό, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κασσανδρινού. 

Στον προαύλιο χώρο του παλιού σχολείου Κασσανδρινού είχαν στηθεί από νωρίς καζάνια και φωτιές για το μαγείρεμα του τραχανά.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν χορευτικά του Συλλόγου, ενώ παραβρέθηκαν ο βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας και η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά  η οποία συνεχάρη τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες στην Γιορτή του Τραχανά. 

"Πρόκειται για μια όμορφη γιορτή,  ένα κάλεσμα από τον Π.Σ Κασσανδρινού και μια προσπάθεια για την ανάδειξη ενός τοπικού μας εδέσμστος που μεγάλωσε και συνεχίζει να μεγαλώνει τον Ελληνικό λαό. Η Κασσάνδρα μας είναι γεμάτη εκπλήξεις από τα μεσόγεια χωριά της έως και την αγροτική της ενδοχώρα. Αγνά προϊόντα και υπέροχοι άνθρωποι όπως αυτοί του συλλόγου της μικρής κοινωνίας του Κασσανδρινού. Εύχομαι η εκδήλωση αυτή να δυναμώνει χρόνο με το χρόνο και να γνωρίζουν ότι η νέα δημοτική αρχή σέβεται την προσφορά των εθελοντών και θα είναι δίπλα στους ανθρώπους αυτούς" ανέφερε η κ. Χαλκιά.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα