Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Με λαμπρότητα τίμησε η Χαλκιδική τον Άγιο Μάμα -ΦΩΤΟ-

Στον περικαλλή Ιερό Ναό του Αγίου Μάμαντος, που βρίσκεται στο χώρο της εμποροπανήγυρης, συνέρρευσε το απόγευμα της Κυριακή πλήθος πιστών για να παρακολουθήσει τις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, παραμονή της εορτής του Αγίου, η μνήμη του οποίου τιμάται στις 2 Σεπτεμβρίου.

 

Στην περιφορά την εικόνας και στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό παρέστησαν ο δήμαρχος Μ. Καρράς, οι βουλευτές Γ. Βαγιωνάς, Απ. Πάνας και Κυριακή Μάλαμα, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ν.Προποντίδας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ. Κουφίδης, ο πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ Γ. Πασαλής, ο πρόεδρος της ΠΟΞ Γρ. Τάσιος, ο πρώην βουλευτής Β. Βαρδαρινός, εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών, σωμάτων ασφαλείας και πλήθος κόσμου.

Αργότερα στην αίθουσα της ΕΠΟΚΑΜ, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Εμποροπανήγυρης άνοιξαν με το Παιδικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Μάμαντος, το οποίο παρουσίασε χορούς από τη Μικρά Ασία και την Ήπειρο.

Σήμερα το πρωί, τελέσθηκε ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία λειτουργία ιερουργούντος του Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ.κ. Νικοδήμου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα