Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Σωκράτης Μάλαμας: Θυμάμαι την αγάπη της καρδιάς μου για αυτόν το τόπο! -VIDEO-

"Αισθάνομαι πάρα πολύ οικεία... Θυμάμαι τις μυρωδιές, τα χρώματα και την αγάπη της καρδιάς μου για αυτόν το τόπο" είπε ο Σωκράτης Μάλαμας στο πολυπληθές κοινό του Φεστιβάλ της Θάλασσας και έλαβε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου στο κατάμεστο από κόσμο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών. 

 

 

Με την επανεκτέλεση παλιών, λαϊκών, αγαπημένων, χιλιοτραγουδισμένων, αλλά και νέων τραγουδιών και με την συνοδεία της κιθάρας του, ο αγαπημένος ερμηνευτής, παρέσυρε τους παρευρισκόμενους, σε μια υπέροχη μουσική βραδιά!

Σε μια βραδιά, γεμάτη μουσικές, εικονοπλαστικούς στίχους και αφηγηματικά τραγούδια, ο Σωκράτης Μάλαμας, δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό, κατάφερε να συγκινήσει και να ενώσει ξεσηκώνοντας το ήδη ενθουσιασμένο κοινό του!

 

video: Νικόλαος Κύρκος

 

Το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019, το Φεστιβάλ Θάλασσας υποδέχεται την  θρυλική…ψυχοθεραπευτική κωμωδία Toc Toc του Laurent Baffie σε σκηνοθεσία Κώστα Σπυρόπουλου.

Παίζουν:

Κώστας Σπυρόπουλος, Δημήτρης Σταρόβας,

Ναταλία Δραγούμη, Νίκος Πολυδερόπουλος,

Φωτεινή Ντεμίρη, Αποστολία Ζώη, Εβελίνα Καραπάνου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα