Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Ψακούδια: 10η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας

Η 10η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στα Ψακούδια θα πραγματοποιηθεί στις 2, 3 και 4 Αυγούστου 2019.

 

Πρόκειται για μια πολύχρωμη γιορτή με αγροτικά προϊόντα και χειροτεχνήματα από όλη την Ελλάδα, καθώς και ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις (εργαστήρια, χορό, μουσική κλπ.), με καθημερινή λειτουργία για το τριήμερο 19:00-23:00.

 

Η 10η Γιορτή οικολογικής γεωργίας και χειροτεχνίας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου.

 

Συναυλία με τους LITTLE KISS RETRO BAND θα απολαύουν κάτοικοι και επισκέπτες στα Ψακουδια το Σάββατο 3 Αυγούστου 2019, στις 21:30, στο πλαίσιο της 10ης Γιορτής Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας.

Με τραγούδια ρετρό, swing και επιτυχίες από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με επιτυχίες των δεκαετιών 30-60, με μουσική που ταξιδεύει στο χώρο και στον χρόνο, στα νυχτερινά κέντρα του Αττίκ, στα κινηματογραφικά στούντιο της εποχής εκείνης, με κέφι και ζωντάνια.

Ελένη - Γκόλφω Μιχαηλίδη: φωνή, Φίλιππος Μουζάς: κιθάρα, Νίκος Καϊάφας: σαξόφωνο, Δημήτρης Ρόμπος: τύμπανα, Πλάτωνας Μολώζης: μπάσο.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα