Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2026

Π Πολιτισμός

«Θάλασσα και Χρώματα» στο Κάνιστρο Παλιουρίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιουρίου «Θέραμβος» διοργανώνει την εκδήλωση  «Θάλασσα και Χρώματα» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου και ώρα 19:00 στην περιοχή Κάνιστρο Παλιουρίου (ακρωτήρι Αγίου Νικολάου).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη του Μέγα Εσπερινού και της περιφοράς της εικόνας των Αγίων Αναργύρων με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Κασσάνδρας.

Συμμετέχουν παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα και το μουσικό σχήμα της Μαρίας Άρνης.

Τον Νίκο Καββαδία, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του, τιμούν το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου με τη μουσικοποιητική παράσταση «Τραγουδάμε Καββαδία – 50 χρόνια μετά…».  Η παράσταση θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Πολυγύρου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, χωρίς κρατήσεις.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.