Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Εγκαίνια εικαστικής έκθεσης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου

ο Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» εγκαινίασε την ομαδική εικαστική έκθεση του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πολυγύρου σε μια βραδιά που ήταν αφιερωμένη στην τέχνη και στα όσα αυτή πρεσβεύει. 

 

Τα μέλη του ΣΚΕΤΧ δημιούργησαν έργα ζωγραφικής που σχετίζονται με το βιβλίο, το διάβασμα, τη βιβλιοθήκη και προχώρησαν και σε αξιέπαινη κίνηση, αυτή της δωρεάς των συγκεκριμένων έργων τους στη βιβλιοθήκη, βάζοντας έτσι την δική τους «πινελιά» στους χώρους.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Ιφιγένεια Κυριάκου, εξέφρασε τον θαυμασμό της για τα έργα των καλλιτεχνών όπως και για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα της δωρεάς , τονίζοντας ότι τέτοιες πρωτοβουλίες ενισχύουν ακόμη περισσότερο το έργο που γίνεται στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου. Ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες που δώρισαν τα έργα τους, Θανάση Κυπαρίσση, Θανάση Μπιτσιό, Κατερίνα Νικολάου, Άννα Μυλωνά, Έφη Λιάρα, Ευμορφία Τσικούρη-Ζαγορίτη, Χρήστο Πειραλή, Βαρβάρα Χατζηευστρατίου, Γιώργο Σβίτη , Σοφία Πεγιά και Αναστασία Μπόλματη.

 

Η έκθεση θα λειτουργεί έως 20 Ιουνίου 2019 κατά τις ώρες που είναι ανοιχτή η βιβλιοθήκη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα