Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το Επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις ενόψει των Χριστουγέννων και της έλευσης του νέου χρόνου, στην πρωτεύουσα του κάθε δήμου, σε συνεργασία με τους κατά τόπους Εμπορικούς Συλλόγους και Σωματεία.

 

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενίσχυση της τοπικής αγοράς, η στήριξη των επιχειρήσεων σε περίοδο οικονομικής κρίσης και η ψυχαγωγία των παιδιών σε εορταστική ατμόσφαιρα.

 

Οι εορταστικές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται, υπό την χορηγία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, είναι οι εξής:

  •  Στα Νέα Μουδανιά στις 20 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο των Νέων Μουδανιών
  •  Στην Κασσάνδρα στις 21 Δεκεμβρίου και ώρα 16.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κασσάνδρας.
  • Στην Ιερισσό στις 23 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00 στο Άλσος Πολιτιστικού Κέντρου Ιερισσού.
  • Στη Νικήτη στις 27 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00 στο Δημοτικό Σχολείο της Νικήτης.
  • Στον Πολύγυρο στις 30 Δεκεμβρίου και ώρα 16.30 στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.

 

Με πολύ κέφι, ο Αϊ Βασίλης και κάτω από τους ήχους γνωστών αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών θα υποδέχεται τους μικρούς του φίλους, θα τους μοιράζει γλυκίσματα, pop corn και δώρα. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κουκλοθέατρο, να ασχοληθούν με ζαχαροπλαστικές δημιουργίες, με χριστουγεννιάτικες κατασκευές και παιχνίδια, ενώ οι κλόουν με τη χιουμοριστική τους διάθεση, θα περιφέρονται συνεχώς ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους πειράζοντας τους και θα ζωγραφίζουν τα προσωπάκια των μικρών παιδιών, κάνοντας face painting με υπέροχες προσωποδημιουργίες.

 

Στο τέλος της κάθε εκδήλωσης τα παιδιά θα στολίσουν δέντρο και τον ουρανό θα φωτίσουν φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα.

 

Μέσα στην καρδιά του χειμώνα, σε χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, οι γιορταστικές εκδηλώσεις θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν, σε μικρούς και μεγάλους, ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας και να «βγάλουν» τους πολίτες έξω από τα σπίτια τους και την καθημερινότητά τους και να σκορπίσουν παιδικά χαμόγελα σε κάθε γωνιά.

 

Ευχή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κου Κουφίδη Ιωάννη και των μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου, το νέο έτος να είναι αποδοτικότερο και δημιουργικότερο για όλους τους επιχειρηματίες.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα