Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Πολυγύρου

Πιστός στη παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Πολυγύρου «άναψε» και φέτος τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου σηματοδοτώντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων. Εκατοντάδες κάτοικοι του Πολυγύρου, της Ορμύλιας και της Γαλάτιστας έδωσαν το παρόν στις κατά τόπους τελετές. Η πρωτεύουσα του νομού όπως και τα υπόλοιπα χωριά φόρεσαν τα γιορτινά τους. Φωτιστικά και πολύχρωμα στολίδια λάμπρυναν την ατμόσφαιρα.

 

Στον Πολύγυρο μαθητές , γονείς και οι τρεις φιλαρμονικές, Πολυγύρου, Γαλάτιστας και Παλαιόχωρας έκαναν παρέλαση στην πόλη με κάλαντα και τελικό προορισμό το Δημαρχείο. 

Στις εκδηλώσεις συμμετείχε και ο Εθελοντικός Όμιλος Γυναικών Κοινωνικής Ανάπτυξης Πολυγύρου.

 

Την επόμενη μέρα σειρά είχε η Ορμύλια. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τη μαγεία των Χριστουγέννων στην πλατεία με στολισμό του δέντρου και κάλαντα από τη Φιλαρμονική Πολυγύρου. Το ΚΔΑΠ Ορμύλιας και φέτος πραγματοποίησε γιορτινό παζάρι αγάπης.

 

Την Κυριακή ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Γαλάτιστας κα της Μικτής Χορωδίας του Συλλόγου Γυναικών Γαλάτιστας άναψε το δέντρο στη Γαλάτιστα.

Οι εκδηλώσεις για το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων ολοκληρώνονται την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 στην Παλαιόχωρα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα