Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Ξεκινούν οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης του Δήμου Πολυγύρου

Δεκαοκτώ (18) εξαιρετικές ταινίες από τον διεθνή κινηματογράφο, βραβευμένες και με μεγάλη απήχηση στο κοινό, καινούριες και παλαιότερες, περιλαμβάνει το πρόγραμμα προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης του Δήμου Πολυγύρου για την νέα περίοδο 2018 – 2019.

 

Οι ταινίες προβάλλονται με ελεύθερη είσοδο, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, Τετάρτη στις 20.00, και είναι κατάλληλες από 13 ετών.

Η δράση αυτή υλοποιείται από τον Δήμο Πολυγύρου για 3η χρονιά μετά τη μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευσης των σινεφίλ όλων των ηλικιών.

 

Η πρεμιέρα γίνεται την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 με την ταινία ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΙΝΓΚ ΣΤΟ ΜΙΖΟΥΡΙ. Η ταινία είναι πολυβραβευμένη, υποψήφια για 5 Όσκαρ στην απονομή του 2018, κερδίζοντας δύο για τις καταπληκτικές ερμηνείες των Φράνσις ΜακΝτόρμαντ και Σαμ Ρόκγουελ.

 

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΙΝΓΚ ΣΤΟ ΜΙΖΟΥΡΙ

THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI (2017) 115’

Σκην.: ΜΑΡΤΙΝ ΜΑΚ ΝΤΟΝΑ

Πρωτ.: ΦΡΑΝΣΙΣ ΜΑΚ ΝΤΟΡΜΑΝΤ, ΓΟΥΝΤΙ ΧΑΡΕΛΣΟΝ, ΣΑΜ ΡΟΚΓΟΥΕΛ

Μια οργισμένη μητέρα προκαλεί τον τοπικό αστυνόμο να βρει τους ενόχους της δολοφονίας της κόρης της, κάτι για το οποίο μέχρι τότε οι τοπικές αρχές δεν έδειξαν ενδιαφέρον, γράφοντας μηνύματα σε τρεις διαφημιστικές πινακίδες έξω από την κωμόπολή τους.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα