Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2025

Π Πολιτισμός

Η Γιορτή του Τραχανά στο Κασσανδρινό -ΦΩΤΟ-

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή του Τραχανά στο Κασσανδρινό, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κασσανδρινού στο Σάββατο.

 

Στον προαύλιο χώρο του παλιού σχολείου Κασσανδρινού είχαν στηθεί από νωρίς καζάνια και φωτιές για το μαγείρεμα του τραχανά.

Συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλάνδρας, ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Νικολάου και ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Φώκαιας. 

 

Την εκδήλωση πλαισίωσαν χορευτικά του Συλλόγου, ενώ ο δήμαρχος Κασσάνδρας, Βασίλης Κυρίτσης  που βρέθηκε στην εκδήλωση συνεχάρη τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες στην Γιορτή του Τραχανά. 


🎅 O Δήμος Πολυγύρου, σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου διοργανώνουν συναυλία το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025, στις 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου και απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα, αγαπημένες εορταστικές μελωδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και έργα από το κλασικό ρεπερτόριο.

✨ Η Δημοτική Χορωδία Νέων Μουδανιών προσκαλεί το κοινό σε μια μαγική μουσική βραδιά γεμάτη γιορτινή ατμόσφαιρα και μελωδίες. Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025, ώρα 18:30, στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών.
Συμμετέχουν: Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «Οι Αιγές», Δημοτική Χορωδία Ν. Καλλικράτειας, Χορωδία Αρναίας Δήμου Αριστοτέλη, Δημοτική Χορωδία Ν. Μουδανιών.

🎄 Την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά διοργανώνει και φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 18.00 στην κεντρική πλατεία της πόλης.

 

🎁 ❄️ ⭐  🕯️ ☃️ 🦌 🔔

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα