Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Καρναβάλι Σημάντρων - Τριήμερες εκδηλώσεις

Το Καρναβάλι Σημάντρων με δημιουργικότητα και εθελοντική εργασία διοργανώνεται και φέτος από το  Σύλλογο Καρναβαλιστών, το Λαογραφικό Σύλλογο Σημάντρων, τους Σύλλογους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων, τον Α.Ο. Σημάντρων και δεκάδες εθελοντές. Οι εκδηλώσεις γίνονται με την υποστήριξη του Δήμου Ν.Προποντίδας.

 

Το καρναβάλι στα Σήμαντρα κορυφώνεται την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου. Την Καθαρά Δευτέρα από το πρωί η πλατεία μοσχοβολάει από τις παραδοσιακές πίτες και τα γλυκά που ετοιμάζουν οι γυναίκες του χωριού, ενώ λίγο αργότερα, στις 3, ξεκινάει η παρέλαση των αρμάτων και των πεζοπόρων καρναβαλιστών.

 

Με αποκριάτικο γλέντι, παραδοσιακούς χορούς, μουσική, DJ και πολλές εκπλήξεις οι καρναβαλικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17/2 και την Κυριακή 18/2

 

Οι εκδηλώσεις, που θα γίνουν όλο το τριήμερο αναμένεται να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον των δημοτών αλλά και εκατοντάδων επισκεπτών που προβλέπεται να έρθουν στα Σήμαντρα την περίοδο της Αποκριάς.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα