Τρίτη, 16 Ιουνίου 2026

Π Πολιτισμός

Τα κάλαντα των Φώτων στην Άφυτο -ΦΩΤΟ-

Κάλαντα και μελωδίες σκόρπισαν σήμερα στους δρόμους της Αφύτου μέλη του Συνδέσμου Φίλων Λαογραφίας και Παράδοσης Αφύτου!

Μικροί και μεγάλοι με τη συνοδεία ακορντεόν, είπαν τα κάλαντα των Θεοφανείων στους δρόμους και σε σπίτια της Αφύτου και αντάλλαξαν ευχές για καλή φώτιση.


💃 Το 2ο Παιδικό - Εφηβικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών θα φιλοξενηθεί στην κεντρική πλατεία του Διονυσίου το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουνίου, με ώρα έναρξης τις 20:00.
Παιδιά και έφηβοι από τη Χαλκιδική, την Καστοριά και την Έδεσσα θα παρουσιάσουν χορούς και μουσικές παραδόσεις από όλη την Ελλάδα.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα