Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Κοπή βασιλόπιτας της Κοινότητας Ν.Καλλικράτειας και του Πολιτιστικού Μορφωτικού και Λαογραφικού Συλλόγου -ΦΩΤΟ-

Η κοπή της βασιλόπιτας της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Καλλικράτειας και του Πολιτιστικού Μορφωτικού και Λαογραφικού Συλλόγου Ν. Καλλικράτεια πραγματοποιήθηκε στο  Πνευματικό Κέντρο Ν. Καλλικράτειας.

 

 

Κάλαντα και τραγούδια ερμήνευσε η Δημοτική Χορωδία Ν. Καλλικράτειας και ακολούθησε η βράβευση των μαθητών και μαθητριών της Γ΄ Τάξης του Γενικού Λυκείου Ν. Καλλικράτειας, του Σχολικού Έτους 2016-2017, που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του Ιουνίου 2017 και εισήχθησαν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς ευχήθηκε σε όλους υγεία και ευτυχία. Επίσης ευχήθηκε καλές σπουδές στους βραβευθέντες φοιτητές και σπουδαστές και συνεχάρη για την επιτυχία τους αυτή τόσο τους ίδιους όσο και τους γονείς και εκπαιδευτικούς τους. 

 

Ευχές για την νέα χρονιά με υγεία και ευτυχία ευχήθηκε και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού και Λαογραφικού Συλλόγου Ν. Καλλικράτειας κα. Άννα Χαλκιά όπως συνεχάρη και τους βραβευθέντες φοιτητές και σπουδαστές για την επιτυχία τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και τους δόθηκε αναμνηστικό δώρο από τον Πολιτιστικό Μορφωτικό και Λαογραφικό Σύλλογο Ν. Καλλικράτειας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα