Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

Π Πολιτισμός

O Εθελοντικός Όμιλος Γυναικών Πολυγύρου γιόρτασε 50 χρόνια προσφοράς

Ο Εθελοντικός Όμιλος Γυναικών Πολυγύρου γιόρτασε τα 50 χρόνια προσφοράς και εθελοντισμού, με μία μεγάλη εκδήλωση, το Σάββατο το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.

"Σε δύο ώρες ξεφυλλίσματος των 50 ετών ιστορίας του Εθελοντικού Ομίλου Γυναικών Πολυγύρου, ξεδιπλώθηκαν σελίδες της ίδιας ιστορίας του Πολυγύρου.
Γυναίκες με προσφορά στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου, κατέθεσαν το ψυχικό τους απόθεμα στις δράσεις του συλλόγου και άφησαν έως τις μέρες μας τη μέγιστη παρακαταθήκη" σχολίασε η αντιπεριφερειάρχης, Κατερίνα Ζωγράφου.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι Πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ, ενώ προβλήθηκε βίντεο με την ιστορική διαδρομή του Ομίλου. Επίσης ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Σύγγελης, ανέπτυξε το θέμα: «Παράδοση & Εθελοντισμός: Οδηγοί για το μέλλον» και αμέσως μετά τραγούδησε η Παραδοσιακή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα