Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Εκδήλωση στη μνήμη των παιδιών που έφυγαν βίαια από τη ζωή σε τροχαία δυστυχήματα

Εκδήλωση του Συλλόγου Πρόληψης - Συμπαράστασης και Αλληλεγγύης Θυμάτων και Οικογενειών Τροχαίων Δυστυχημάτων και Θανατηφόρων Ασθενειών «Αγωνίσου - Κρατήσου στη Ζωή Αγάπησέ την (Α.ΚΡ.Α)» πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στην Ι. Μ. Αγίου Κοσμά του Αιτωλού της Αρναίας, σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου ¨ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ¨.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση και στην ΜΝΗΜΗ των παιδιών που έφυγαν βίαια από τη ζωή σε τροχαία δυστυχήματα και από θανατηφόρες ασθένειες.

 

Η μέρα ξεκίνησε με την Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Θεοκλήτου και την τέλεση μνημοσύνου υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των παιδιών που έφυγαν νωρίς από κοντά μας.

 

Στη συνέχεια και μετά το σχετικό κέρασμα, ακολούθησε στο αρχονταρίκι της Μονής, ομιλία με θέμα «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ» από τον συντοπίτη μας Ιωάννη Τρικκαλιώτη – Διδάκτορα Παιδαγωγικής.

του Στέλιου Ρήγα
halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα