Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Kόψιμο της Βασιλόπιτας του συλλόγου Γυναικών Αρναίας

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε το κόψιμο της Βασιλόπιτας του συλλόγου Γυναικών Αρναίας, στο κοσμικό κέντρο ¨ΕΛΒΕΤΙΑ¨.

Οι κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου διαμόρφωσαν κατάλληλα τον χώρο του κέντρου φροντίζοντας και την τελευταία λεπτομέρεια για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.

Τις τέσσερις Βασιλόπιτες -προσφορά των Αδελφών Λαλιώτη και Γεωργάκα Γιάννη- αφού τις ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητος, μοιράστηκαν στους παρευρισκομένους και η τυχερή που της έπεσε το φλουρί ήταν η Σαλονικιά κυρία Τζιτζιρίκα.

Μετά από τον σύντομο χαιρετισμό του Μητροπολίτου και την ενημέρωση για τις δράσεις του Γυναικείου συλλόγου από την πρόεδρο Ειρήνη Γιαννούση και πρόεδρο πλέον και της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας, ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς, με τη συνοδεία ¨ζωντανής μουσικής¨.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Θαλασσινός, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αριστοτέλη Στέλιος Τζιτζιρίκας, η πρόεδρος της ΑΞ.Τ.Α.ΔΑ. Μαριλένα Ζαμάνη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννης Κέκερης, η πρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής Ευγενία Γιαννούση, η Δημοτική Σύμβουλος Ευδοκία Κασαμπαλή και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της Αρναίας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα