Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Δήμου Ν. Προποντίδας

Για 6η χρονιά πραγματοποιείται το μαθητικό φεστιβάλ του Δήμου N.Προποντίδας στο ανοιχτό θέατρο ν.Μουδανιών.

Ένας θεσμός που δίνει τη δυνατότητα στα σχολεία της περιοχής να εκφραστούν, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, να συνεργαστούν και χαρούν. Χορεύουν, παίζουν τραγουδούν και σας καλούν να τους χαρείτε και να γίνετε παιδιά κι εσείς. Να δείτε τον κόσμο, μέσα από μία άλλη οπτική.


Το Φεστιβάλ ξεκίνησε την Τρίτη 6/6 και ολοκληρώνεται το Σάββατο 10/6 με το Φεστιβάλ των Χρωμάτων στην κεντρική πλατεία Ν. Μουδανιών.

Τη χαρά του που μετά την πανδημία το μαθητικό φεστιβάλ επέστρεψε εξέφρασε ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μ. Καρράς κατά την έναρξη. Την εκδήλωση χαιρέτισαν, επίσης, ο υποψήφιος βουλευτής Απ. Πάνας, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Παναγιώτης Σαρόγλου, καθώς και εκ μέρους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης η κα Ζελιλίδου Χρυσούλα. Την εκδήλωση παρουσίασε - συντόνισε η Αντιδήμαρχος Παιδείας Αθανασία Εμμανουηλίδου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα