Τρίτη, 10 Μαρτίου 2026

Π Πολιτισμός

H Μαρία Εκμετσίογλου παρουσίασε το νέο της βιβλίο στον Πολύγυρο

H Μαρία Εκμετσίογλου παρουσίασε την Κυριακή το βράδυ το νέο της βιβλίο «Οι τεντζερέδες της Μαρίας», στον Πολύγυρο, σε μια όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη Γιορτή της Μητέρας.

Όπως ανέφερε η Μαρία Εκμετσίογλου οι γεύσεις γεννούν συναισθήματα. Ενεργοποιούν όλες τις αισθήσεις. Δημιουργούν δεσμούς. Χαρακτηρίζουν μια κοινότητα, μια κουλτούρα. Είναι πολιτισμός. Αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της Ιστορίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιάννης Γιώργος και η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βαρβάρα Ταρκάση.

🏛️ Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Μάμα την Κυριακή 15 Μαρτίου στις 10:00 το πρωί και στις 17:00 το απόγευμα στην αίθουσα του Ε.ΠΟ.Κ.Α.Μ., διοργανώνει το 16ο Φεστιβάλ Παιδικών & Εφηβικών Χορευτικών Ομάδων.
Παιδικές και εφηβικές χορευτικές ομάδες θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς, μεταφέροντάς στο κοινό το κέφι και την ομορφιά της ελληνικής παράδοσης.
Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας και της Ε.ΠΟ.Κ.Α.Μ. Α.Ε.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα