Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Πάσχα στην Αρναία -VIDEO-

Η Πολιτιστική και Επιμορφωτική Εταιρεία Αρναίας μοίρασε και φέτος κόκκινα αυγά και τσουρέκια στους επισκέπτες και περαστικούς την Κυριακή του Πάσχα στην κεντρική πλατεία της Αρναίας!

Με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεοκλήτου και του δημάρχου Αριστοτέλη, Στέλιου Βαλιάνου, νέα παιδιά ντυμένα με τις παραδοσιακές φορεσιές, υποδέχονταν τους επισκέπτες και περαστικούς στην κεντρική πλατεία και μαζί με τις ευχές τους, μοίραζαν κόκκινα αυγά και τσουρέκια.

Στη συνέχεια ακολούθησε χορευτικό πρόγραμμα με ζωντανή παραδοσιακή ορχήστρα, από το εφηβικό και τα παιδικά χορευτικά τμήματα της Αρναίας. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Κατερίνα Ζωγράφου, ο πρόεδρος της ΠΟΞ και υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος και άλλοι επίσημοι.

του Στ.Ρήγα


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα