Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Παραδοσιακή Καθαρά Δευτέρα στα Ψακούδα -ΦΩΤΟ-

Ραντεβού στην παραλία Ψακουδίων έδωσαν και φέτος, την Καθαρά Δευτέρα, οι Ορμυλιώτες και εκατοντάδες επισκέπτες που γιόρτασαν την Καθαρά Δευτέρα πετώντας πολύχρωμους χαρταετούς, κάνοντας πικ-νικ με σαρακοστιανά εδέσματα και συμμετέχοντας σε ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι που διοργάνωσαν οι σύλλογοι του χωριού.

Μικροί και μεγάλοι, κατέβηκαν από νωρίς το πρωί στα Ψακούδια, όπου είχαν την ευκαιρία να περάσουν μερικές ώρες ξεγνοιασιάς, γιορτάζοντας τα Κούλουμα με πολύ κέφι, μουσική και χορό.

Ο αντιδήμαρχος, Γιώργος Ματέας σχολίασε: "Ολοκληρώθηκε ένα διήμερο χαράς και γλεντιού στην Ορμύλια και στα Ψακούδια με την συμμετοχή πλήθους κόσμου. Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ και ένα μεγαλύτερο μπράβο
στους ανθρώπους των συλλόγων μας που με αυταπάρνηση εργάστηκαν για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων. Χρόνια πολλά, καλή Σαρακοστή και του χρόνου με υγεία".

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα