Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Κοπή της Βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Αρναίας

H κοπή της Βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Αρναίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο κοσμικό κέντρο ΕΛΒΕΤΙΑ".


Την πίτα ευλόγησε ο π. Γεώργιος Τρικκαλιώτης και αφού κόπηκε από την πρόεδρο του ΚΑΠΗ Μηλιά Τσιούκα, μοιράστηκε στους παρευρισκομένους. Τυχερή της βραδιάς η δασκάλα, Τασούλα Ξιούφη, που παρέλαβε το δώρο της από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΠΗ, Γιώργο Καλαϊτζή.

Ακολούθησε γλέντι με ζωντανό μουσικό σχήμα και λαχειοφόρος αγορά.

Άψογη η οργάνωση της εκδήλωσης με πρωτεργάτρια το δραστήριο μέλος του Δ.Σ .του ΚΑΠΗ και μαέστρου της χορωδίας, την Κατερίνας Ζωγράφου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, οι αντιδήμαρχοι, Γιώργος Θαλασσινός και Νίκος Αυγερινός, ο πρόεδρος της ¨ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ¨ Βασίλης Βασιλειάδης, ο πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου, Στέλιος Τζιτζιρίκας, η πρόεδρος της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α., Μαριλένα Ζαμάνη, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αρναίας, Αγαπητός Κιάτος, ο τέως Υπουργός και Δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας, η πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Ευγενία Γιαννούση, ο πρόεδρος του Παγχαλιδικού Συλλόγου Γιάννης Κοστάνης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων της Αρναίας.

του Στ.Ρήγα


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα