Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Η Κασσανδρούπολη ανοίγει τις πύλες της στις 18 Δεκεμβρίου

Ο Δήμος Κασσάνδρας διοργανώνει και φέτος την «Χριστουγεννιάτικη Κασσανδρούπολη» από 18 έως 31 Δεκεμβρίου στον πεζόδρομο της Κασσανδρείας με πληθώρα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων!

Η Κασσανδρούπολη αναμένεται και φέτος τις γιορτές να προσφέρει διασκέδαση, χαμόγελο και ξενοιασιά σε μικρά και μεγάλα παιδιά.

Δεκατέσσερις ημέρες λειτουργίας, με πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, μουσικές συναυλίες, δωρεάν διαδραστικά εργαστήρια, Άγιο Βασίλη και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.
Καθόλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα υπάρχουν ψυχαγωγικά παιχνίδια, δωρεάν τρενάκι για τα παιδιά και πολλές άλλες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00

Έναρξη Κασσανδρούπολης: Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Δημοτική Κοινότητα Κασσανδρείας με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Κασσάνδρας, της παιδικής χορωδίας και ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Κασσανδρείας, τη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κασσανδρείας και Μουσική Συναυλία με τις «FORTISIMO» και διαδραστική παιδική παράσταση εκδήλωση «ΈΝΑ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΝΕΡΑΙΔΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ! ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ Κ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ» .

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 17:30

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Δημοτική Κοινότητα Κασσανδρείας με διαδραστική παιδική παράσταση – εκδήλωση «Χριστουγεννιάτικο survivor, μεγάλες πίστες μάχης και δώρο έκπληξη για όλους από τον Άι Βασίλη» και συμμετοχή του ΚΔΑΠ Πευκοχωρίου και Παλιουρίου με πολλές δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά – και ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΘΛHΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ «AIKIDO».

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 17:30

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Δημοτική Κοινότητα Κασσανδρείας με διαδραστική παιδική παράσταση – εκδήλωση «Η ΕΛΣΑ ΑΦΗΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΡΕΝΤΕΛΑ, ΠΗΡΕ ΤΟΝ SPIDERMAN ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ» και συμμετοχή του ΚΔΑΠ Καλάνδρας με πολλές δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022
10:30: Διαδραστική παιδική παράσταση – εκδήλωση «Χριστουγεννιάτικο survivor, μεγάλες πίστες μάχης» για τα παιδιά Δ’ Ε’ ΣΤ’ τάξης Δημοτικών Σχολείων Κασσανδρείας 
 17:30 Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Δημοτική Κοινότητα Κασσανδρείας με διαδραστική παιδική παράσταση – εκδήλωση "ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Κ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ" και συμμετοχή του ΚΔΑΠ Νέας Σκιώνης με πολλές δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

10:30: δια δραστική παιδική παράσταση – εκδήλωση «Η ΕΛΣΑ ΑΦΗΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΡΕΝΤΕΛΑ, ΠΗΡΕ ΤΟΝ SPIDERMAN ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.» για τα παιδιά Α’ Β’ Γ’ τάξης Δημοτικών Σχολείων Κασσανδρείας
19:00 : Μουσική Συναυλία με επίσημο προσκεκλημένο «ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ» και «ΙΩΑΝΝΙΔΗ - ΡΑΖΗ» παράλληλα συμμετοχή του ΚΔΑΠ Πολυχρόνου με πολλές δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

17:30 Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Δημοτική Κοινότητα Κασσανδρείας με διαδραστική παιδική παράσταση – εκδήλωση «Ο ΜΙΚΥ & Ο ΜΙΝΙ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΖΑΒΟΛΙΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ». - ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΠΑΛΕΤΑ  

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022 ώρα 19:00

Μουσική Συναυλία με “Λαϊκή ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κασσανδρείας» (Μαρνάρη Ηλιάνα - φωνή, Καλαμβούκας Αναστάσιος – φωνή/κιθάρα, Τσέλα Εμμανουήλ – πλήκτρα, Καλαμβούκας Αντώνης - μπουζούκι, Μουλαγιαννιός Κωνσταντίνος – μπάσο, Αλεξίου Αλέξανδρος – ντραμς/κρουστά,.

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022
18:00 Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Δημοτική Κοινότητα Κασσανδρείας με διαδραστική παιδική παράσταση – εκδήλωση «ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΑΣΤΕΙΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΞΩΤΙΚΟΖΑΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ. Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ + ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ».

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022 ώρα17:30

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Δημοτική Κοινότητα Κασσανδρείας με διαδραστική παιδική παράσταση – εκδήλωση «ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΛΕΞΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ! Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ».

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 απόγευμα Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Δημοτική Κοινότητα Κασσανδρείας με διαδραστική παιδική παράσταση – εκδήλωση υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.


Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 ώρα 19:00 Μουσική Συναυλία «DECHO” (Τους DECHO αποτελούν οι Πάνος Δεκουλάκος στη φωνή και την κιθάρα, ο Γιώργος Εφεντόπουλος στα πλήκτρα, ο Γιάννης Βαγιωνάς στο μπάσο και τα φωνητικά, ο Γιώργος Βασιλειάδης στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Τσερέλης Γιάννης στα ντραμς).

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 17:30

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Δημοτική Κοινότητα Κασσανδρείας με διαδραστική παιδική παράσταση – εκδήλωση «ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΚΡΥΜΜΕΝΩΝ ΖΑΧΑΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΘΗΣΥΑΡΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ».

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

13:00 Μεσημέρι Δημοτική Κοινότητα Κασσανδρείας: και «ΑΝΤΑΜΩΜΑ» με παραδοσιακή ορχήστρα (Κλαρίνο, Ακορντεόν-φωνή, κρουστά, γκαίντα, τρομπετα, βιιολί, λάουτο - φωνή και τη συμμετοχή χορευτικών πολιτιστικών συλλόγων Δήμου Κασσάνδρας και Μουσική Συναυλία με “Λαϊκή ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κασσανδρείας»


Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

11:00 πρωί Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Δημοτική Κοινότητα Κασσανδρείας με διαδραστική παιδική παράσταση – εκδήλωση «ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ ΜΠΙΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟΣΠΙΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ + ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΔΩΡΩΝ»
    

Στη Δημοτική Κοινότητα Κασσανδρείας καθόλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων από 18 Δεκεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου θα υπάρχουν ψυχαγωγικά παιχνίδια Λουναπαρκ με δωρεάν τρενάκι και πολλές άλλες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα