Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Ο Γρηγόρης Τάσιος στις εορταστικές εκδηλώσεις του Προφήτη Ηλία στο Μεταγγίτσι

Τριήμερες εκδηλώσεις οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταγγιτσίου στη γιορτή του Προφήτη Ηλία που τιμάται στο ομόνυμο εξωκλήσι και αποτελεί πόλο έλξης πολλών πιστών αλλά και αφορμή για να συγκεντρωθούν στο χωριό όλοι οι Μεταγγιτσινοί που ζουν σε άλλα μέρη.

Ο πρόεδρος της ΠΟΞ και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος παραβρέθηκς στον Προφήτη Ηλία στο Μεταγγίτσι για τον πανηγυρικό εσπερινό. 

"Ήταν μεγάλη μου χαρά να συνομιλήσω με εκπροσώπους του αγροτικού συνεταιρισμού Μεταγγιτσίου, έναν από τους λίγους συνεταιρισμούς στη Χαλκιδική, οι οποίοι μου εξέφρασαν τις ανησυχίες τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την ενεργειακή κρίση που πλήττει τα εισοδήματα τους αλλά και τις προσπάθειες που κάνουν για την προώθηση των προϊόντων και κυρίως του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου ΠΟΠ «Γαλανό Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής» που παράγει ο τόπος" ανέφερε ο κ. Τάσιος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα