Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2026

Π Πολιτισμός

Ουρανούπολη: Εικαστική έκθεση της Ιωάννας Ζηκίδου 'Α-τοπος Μνήμη'

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ουρανούπολης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης από τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή παρουσιάζουν την εικαστική έκθεση της Ιωάννας Ζηκίδου με τίτλο «Α-τοπος Μνήμη» στο Κέντρο Πολιτισμού του Πολιτιστικού Συλλόγου Ουρανούπολη, αίθουσα Τζόις Λοκ.


Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 20:00.

Διάρκεια έκθεσης 19-06-2022 έως 30-08-2022

Ώρες λειτουργίας: Τετάρτη έως Κυριακή από τις 20:00 έως 22:30.

Τον Νίκο Καββαδία, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του, τιμούν το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου με τη μουσικοποιητική παράσταση «Τραγουδάμε Καββαδία – 50 χρόνια μετά…».  Η παράσταση θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Πολυγύρου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, χωρίς κρατήσεις.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.