Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κ Κόσμος

Φονικός σεισμός στην Αλβανία -video

Έξι νεκροί σύμφωνα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Αλβανίας και 300 τραυματίες, είναι ο απολογισμός από το σεισμό που καταγράφηκε τα ξημερώματα κοντά στο Δυρράχιο, στην Αλβανία. Σύμφωνα με τα αλβανικά Μέσα, ο αριθμός των νεκρών είναι επτά.



Οι πληροφορίες από την Αλβανία είναι συγκεγχυμένες, λόγω της αναστάτωσης που επικρατεί, ωστόσο αναφέρεται ότι οι νεκροί είναι τρεις από το Δυρράχιο, δύο από την πόλη Δουμάνη και ένας στο Κουρμπιν.

Η δόνηση καταγράφηκε στις 4:54, ώρα Ελλάδος και είχε επίκεντρο περιοχή 10 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης Σιγιάκ, ανάμεσα στο Δυρράχιο και τα Τίρανα, σύμφωνα με το αμερικανικό γεωδυναμικό ινστιτούτο (USGS), ενώ το εστιακό βάθος ήταν στα 10 χιλιόμετρα.



Οι 150 τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο στρατιωτικό νοσοκομείο των Τιράνων, ενώ τραυματίες υπάρχουν στο Δυρράχιο, στην πόλη Λέτσε, όπου έχει καταρρεύσει πολυκατοικία, αλλά και σε άλλες περιοχές.

 

Κτήρια έχουν καταρρεύσει, μεταξύ των οποίων και ένα ξενοδοχείο στο Δυρράχιο, στο οποίο όμως εικάζεται πως δεν υπήρχαν άνθρωποι. Οι ζημιές είναι τόσο εκτεταμένες, ωστόσο,  που ακόμα δεν είναι σαφές του πού μπορεί να υπάρχουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι.

πηγή: ant1news.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα