Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κ Κόσμος

Έπεσε στρατιωτικό αεροσκάφος στη Ρωσία, επέζησαν και οι 39 επιβαίνοντες

Ενα ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος με 32 επιβαίνοντες και 7 μελές πλήρωμα συνετρίβη στην Δημοκρατία της Γιακουτίας. Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας όλοι οι επιβάτες επέζησαν της συντριβής. 

«Τόσο οι επιβάτες όσο και το πλήρωμα είναι όλοι τους ζωντανοί. 16 από αυτούς έχουν τραυματιστεί σοβαρά και ήδη έχουν μεταφερθεί στο κοντινό νοσοκομείο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 39 άτομα. 16 εξ αυτών τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο στο Τικσί, ενώ οι σοβαρά τραυματίες νοσηλεύονται σε ομοσπονδιακά νοσοκομεία. 

Το αεροσκάφος έσπασε σε τρία κομμάτια και δεν ακολούθησε κάποια έκρηξη. Τα αίτια της συντριβής αποδίδονται σε λάθος χειρισμό του πληρώματος αλλά και στις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή. 

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Tass που επικαλείται πληροφορίες από το υπουργείο Αμύνης, τα «μαύρα» κουτιά έχουν ήδη εντοπιστεί και ερευνώνται τα αίτια της συντριβής. 

Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, αλλά η αρμόδια επιτροπή αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το περιστατικό. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα