Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κ Κόσμος

Ένας χάρτης για να ακούτε τα ραδιόφωνα όλου του κόσμου στο Radio Garden!

Αν έχετε βαρεθεί τους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα και έχετε θέλετε να ακούσετε τι παίζει σε άλλους σταθμούς, σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά δεν ξέρετε που να ψάξετε, το Radio Garden είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε.

 

Το Radio Garden είναι ένα site υπό τη μορφή παγκόσμιου, διαδραστικού χάρτη, πάνω στον οποίο βρίσκονται «καρφιτσωμένοι» όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί του κόσμου τους οποίους ο επισκέπτης μπορεί να ακούσει σε ζωντανή αναμετάδοση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε κλικ πάνω στον σταθμό που θέλετε και, σε περίπτωση που δεν παίζει απευθείας από το Radio Garden, μπορείτε απλά να μπείτε στο site του σταθμού και να ακούσετε live από εκεί.

 

Επίσης, εκτός από live εκπομπές, υπάρχουν διαθέσιμα και παλιότερα ραδιοφωνικά αρχεία, καθώς και ιστορίες ακροατών από διάφορα σημεία του κόσμου. Οι διαθέσιμοι σταθμοί μάλιστα είναι τόσοι πολλοί και τόσων πολλών ειδών, που κατά πάσα πιθανότητα θα βρείτε και κάποιον ελληνικό που μέχρι σήμερα δεν είχατε ιδέα πως υπήρχε.

 

Βάλτε ακουστικά, και καλή ακρόαση.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα