Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κ Κόσμος

Ρωσία: Οι χειρότερες χιονοπτώσεις τα τελευταία 100 χρόνια -VIDEO-

Οι σφοδρές χιονοπτώσεις που έπληξαν την Μόσχα το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι χειρότερες των εκατό τελευταίων ετών, έχουν προκαλέσει συγκοινωνιακά προβλήματα, αλλά και μποτιλιαρίσματα στην ρωσική πρωτεύουσα, ενώ από τους δρόμους της απομακρύνθηκαν 1,2 εκατομμύριο κυβικά μέτρα χιονιού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της μετεωρολογικής υπηρεσίας, τέτοιας κλίμακας χιονοπτώσεις σημειώνονται μια φορά στα εκατό χρόνια. Εξαιτίας της πρωτοφανούς αυτής χιονόπτωσης ένα άτομο έχασε τη ζωή του ενώ αρκετά τραυματίσθηκαν.

Σήμερα οι χιονοπτώσεις εξασθένησαν, ωστόσο επικρατεί παγετός με την θερμοκρασία να φθάνει του -13 Βαθμούς Κελσίου. Οι χιονοπτώσεις σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας θα αρχίσουν να εξασθενούν από σήμερα Δευτέρα.

Όπως δήλωσαν στο πρακτορείο Ria Novosti οι μετεωρολόγοι του μετεωρολογικού κέντρου «Φόμπος», την Κυριακή η χιονόπτωση έφθασε σε ύψος ρεκόρ ενώ σήμερα το πρωί το στρώμα χιονιού έφθασε τα 43 εκατοστά.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα