Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κ Κόσμος

Με Τομ Χανκς ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στον Λευκό Οίκο

Δεξίωση για την Ημέρα Ανεξαρτησίας των Ελλήνων παρέθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο εχθές Τετάρτη δηλώνοντας χαρακτηριστικά, «Σήμερα, τιμούμε τον ηρωισμό των Ελλήνων επαναστατών και γιορτάζουμε την ιερή ιδέα που πάντα συνέδεε τα μεγάλα έθνη μας».

Ο πρόεδρος Μπάιντεν μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Συμπληρώθηκαν 202 χρόνια φιλίας μεταξύ της σύγχρονης Ελληνικής Δημοκρατίας και των ΗΠΑ», προσθέτοντας ότι «Εμείς οι άνθρωποι έχουμε τη δύναμη να διαμορφώσουμε τη μοίρα μας».

Ωστόσο την «παράσταση» (στον σημαιοστολισμένο στα γαλανόλευκα) Λευκό Οίκο έκλεψε ο ηθοποιός Τομ Χανκς και η σύζυγος του Ρίτα Γουίλσον που ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους… Με τον Μπάιντεν να αστειεύεται διαρκώς με το διάσημο ζεύγος!

Να σημειωθεί ότι η μητέρα της Ρίτας Γουίλσον είναι ελληνίδα… Ενώ ο Τομ Χάνκς, όπως και η σύζυγος του φυσικά απέκτησαν την ελληνική υπηκοότητα πριν τρία χρόνια.

 πηγή: enomerosi24.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα